Bárhova megyünk manapság, ami hosszabb idő, mint egy nap, elénk tárul a kép és lezajlik a fejünkben következő gondolatmenet: Jaj, elfelejtettem a töltőket! Mit vegyek ki a táskából, mert már nem férne el az összes?!

Mindannyian tudjuk, hogy hamarosan itt a tavasz! Felébredünk, téli álmunkból s újra kirándulhatunk, hogy ledolgozzuk, azt a sok bejglit, utazhatunk, akár a nyakunkba vehetjük a világot! Mivel okosságaink tárháza végtelen, azon tanakodtunk, milyen új és forradalmi termékeket tudunk még elhozni nektek, hogy minél könnyebben vághassunk át a technika és a vége láthatatlan kábel, töltő halmaz dzsungelén. Erre gondoltunk:

Így már azért jobb, nem?

A négy a tech világ egyik kedvenc száma. A táblagép, az okos telefon, az okos óra és esetleg az asszony vagy a haver, aki elfelejti a töltőjét elvinni, amikor mentek valahova és így ő is kaphat egy lukat az új töltődben. Hadd mutassam be a töltőfejek jövőjét:

Bizony, ő az, a WSKEN legújabb terméke, most már megvan, hogy pontosan miről beszélek. Vége a töltők vége láthatatlan hadának és az „otthon felejtettem a töltőmet” mizériáknak. Azt még hozzá kell tennem, hogy egy áráért négy adaptert vásárolhatsz, ami az anyagiakban sem keveset segít!

Milyen kívülről? Méret?

Első alkalommal, amikor kézbe vettük a dobozt és kicsomagoltuk a terméket, átesett az állunk Kínáig. Az árához képest, amit kapunk az szinte elképesztő. Minimalista, de mégsem igénytelen csomagolás. Magának az adapternek az anyaghasználata és az összerakás minősége, enyhén szólva, több mint megfelelő. Nem látunk illesztési hibákat, vagy bármit, ami arra utal, hogy nem volt a termék teljesen átgondolva a fejlesztési fázisnál.

Érezhető, hogy nem az olcsó, vékony, gagyi fröccsöntött műanyagról van szó, hanem erősebb, igényesebb, vastagabb és prémium anyaghasználatról írhatunk most nektek. A négy csatlakozó is elég „feszes” ami azt jelenti, hogy rendesen fogja a kábel csatlakozófejét, nem lötyög benne és nem jön ki könnyen, nincs érintkezési hiba.

Méret terén sincs gond. Az eddigi pár képen lehet, hogy azt láttátok milyen hatalmas ez az adapter és tényleg, nagyobb, mint az átlag töltőfej. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el: ez négy eszköz töltésére ad lehetőséget, akár egyszerre! Összehasonlítottuk ennek az adapternek a méretét egy Apple és egy Huawei töltőfejével. Íme:

Jó, jó, nagyobb, igen de szerintem ez még belefér. Akkor ezt tisztába tettük. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de az én véleményem szerint lehet valami 20-30%-al nagyobb, ha a feladatát 400%-al teljesíti túl! Megkockáztatom még azt is, hogy elfér a bőröndben, ha nyaralni mentek a gumikacsa és a békaláb mellett.

Rendben, de hogyan szuperál? Gyorstöltés?

Szuper kérdés, mondhatom, hogy szuperül szuperál! Látom, most már nem tudsz többet kérdezni. Most kapaszkodj meg, mert amit most írok, arra viszont lesz egy kérdésed: hogyan?

Gyorstöltésre is képes a szóban forgó jószág, egész pontosan a maximális kimeneti áramerősség az 2.1 Amper! Ez a funkció akkor lehet hasznos, ha hamarosan el kell menned otthonról és csak egy pár percet tudod tölteni a telefonodat. Vagy, ha a táblagépedet töltöd vele, amiknek nagyobb az akksijuk mint az okos telefonoknak, akkor nem lesz szükség egy egész éjszakára, hogy maximálisan feltöltődjön. Igen. Nem volt a gyártónak probléma, hogy négyszer kellett megoldaniuk, de beletették a gyorstöltés funkciót is.

Van egy helyzetjelző LED is a tetején, ami világít, hogy tudja, az ember, működésben van az adapter:

Okos. Én azt mondom, hogy nagyon okos. Ha párosítjuk ezt az adaptert négy mágneses kábellel is, akkor a lehetőségek tárháza végtelen. Hallottatok már az univerzális mágneses kábeleinkről? Szintén a WSKEN gyártja őket!

Álljunk meg! Hogyan lehet egy kábel univerzális. Van itt USB-C, Micro-USB meg az Apple lightning csatlakozója is.

Jó meglátás, erre is van okos megoldásunk. Egy kábel, három féle csatlakozófej. Nézzétek meg! Ezzel a párossal potenciálisan négyszer mind a három féle csatlakozási módot ki tudjuk szolgálni.

Egy kellemes családi kirándulás vagy buli hétvége a barátokkal? Netán ellátogattok melegebb éghajlatra nyaralni? Ne feledjétek a töltőket… Nem. A töltőt is magatokkal vinni!