Rólunk

Az Okos Pont üzemeltetője az Ú.Bypass Kft, amely egy 100%-ban magyar tulajdonú közép méretű vállalkozás.
Fő profilunk elektronikai eszközök javítása, karbantartása és esztétikai felújítása, illetve technikai segítségnyújtó hálózat felépítése és működtetése.
Az elmúlt 15 évben főleg nagy nemzetközi vállalatokat szolgált ki cégünk, és jelenleg is sikeresen működünk velük együtt. Több éves kereskedői, beszerzői, ügyfélkezelési és szerviz tapasztalattal a hátunk mögött 2014-ben elérkezettnek láttuk az időt a végfelhasználói piac felé is nyitni. Ennek érdekében arculatunkat is megújítottuk ekkor, és ettől kezdve szolgáljuk ki a lakosságot is, kicsiktől az idősebbekig.

Azért, hogy országosan is elérhetővé váljunk, 2016 elején elindítottuk webáruházunkat.

Olyan tudás, rendszer és erőforrás háttérrel rendelkezünk, mely alkalmassá teszi cégünket a megfelelő ügyfélkiszolgálásra. Ezek mellett a legfontosabb, ami megkülönböztet minket a versenytársainktól, hogy szeretjük is és akarjuk is megfelelően kiszolgálni a vevőinket, és ennek érdekében folyamatosan
képezzük magunkat, keressük a megújulás lehetőségeit és a kihívásokat.
Csapatunk nem ijed meg, ha ismeretlennel találkozik, sőt!

Célunk

Szeretnénk megmutatni, hogy nem muszáj kidobni azt, ami már egy kicsit lassú, ami egy kicsit kopott, vagy esetleg már megunt.
Segíteni szeretnénk gyorsan és költséghatékonyan eligazodni ügyfeleinknek és a hétköznapi felhasználóknak egyaránt abban, hogy hogyan lehet újat alkotni a régi termékek kidobása nélkül.

Vízió

Mi nem csak a vevőinket, hanem a környezetünket is szeretjük maximálisan kiszolgálni. Ezért fordítunk kiemelt figyelmet a környezetvédelemre, mely elsődleges cél volt cégünk létrejötténél. A továbbiakban ezt még inkább szeretnénk hangsúlyozni.

Elkötelezettségünk a jövőben is töretlen. Víziónk, hogy tovább dolgozhassunk olyan projekteken, amelyekkel csökkentjük a környezeti terheléseket, ezáltal támogatva egy magasabb minőségű élet körülményeit a jövő nemzedékei számára.

Miért Okos Pont?

Egyre több okos eszköz található meg a háztartásokban és az embereknél, a zsebünkben, táskáinkban. Ezek nélkül már lassan elképzelhetetlen az életünk, de legalábbis egyszerűbbé teszik a mindennapjainkat, és többet tudunk magunkra, családunkra és céljainkra fókuszálni.
A sok terméknek, kütyünek azonban hátránya is van: be kell azokat állítani, frissíteni, karbantartani, néha sajnos javítani kell, a rengeteg adatot pedig megfelelően kezelni, ha nem szeretnénk azokat elveszíteni. Mindezen új, modern és sokszor drága eszközök mellett a régi dolgainkhoz gyakran ragaszkodunk, egy kis ’pofozgatással és csinosítgatással’ még több évig alkalmasak kiszolgálni bennünket. Az elektronikai eszközök kezeléséhez és gazdaságos javításához nem érthet mindenki, szakértelem szükséges hozzá, főleg, ha időt szeretne az ember megtakarítani.

Cégünk egy olyan pont, amit fel lehet keresni, ahol okos emberek dolgoznak, okos és nem olyan okos eszközökön, megpróbálnak minden akadályt leküzdeni és kitalálni megoldásokat.

Weboldalunkon megtalálja szolgáltatásainkat, képeket az eddigi munkáinkról és elérhetőséginket is. Kérdés esetén keressen fel minket az üzletünkben, telefonon és e-mailen.

Erőforrásaink:

  • Legfontosabb erőforrásunk a Technikus, aki a megfelelő tudás és mentalitás birtokában van, és mindent bevet, hogy segítsen nektek megoldani a kéréseket, kérdéseket.
  • Speciális adatmásoló készülék: minden készülékről/operációs rendszerről minden készülékre/operációs rendszerre lehet vele másolni, biztonsági mentést készíteni, és mindezt sokkal gyorsabban, mint amit az interneten található szoftverek tudnak. Legyen az iOS, Blackberry vagy Windows. Ez egy folyamatosan frissíthető speciális szoftverrel rendelkező hardver.
  •  A többi már csak apróság: laptop, nyomtató-másoló és szerszámok a javításokhoz.

 

5 értékünk (KELEP):

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG | jövőbe vetett hit

EGYSZERŰSÉG | gördülékenyen megoldjuk a feladatunkat

LENDÜLETESSÉG | korlátok nélkül

ELÉGEDETTSÉG | ügyfeleink kiszolgálása az elsődleges célunk

PROAKTIVITÁS | előre gondolkozunk és együtt cselekszünk