Mi az az Okos Pont és miért hasznos?

 

Okos Pont Savoya ParkAz Okos Pont elsősorban egy after sales szolgáltatás, a felhasználók eszközeihez technikai támogatás, amivel rövid idő alatt meg lehet oldani az ügyfél technikai kéréseit és eszközeinek a hibáit a helyszínen, vagy ha szükséges, akkor szervizünkben. Szervizünk alkalmas telekommunikációs-, számítástechnikai- és jármű ipari eszközök továbbá háztartási- és szórakoztatóelektronikai cikkek szoftveres, hardveres javítására és esztétikai felújítására garancia időn túl is garanciával. 
Célunk a felhasználók segítése a technika rengetegében eligazodni, adataik, eszközeik védelme. Tanácsot adunk eszközök, kellékek, tartozékok, alkatrészek beszerzéséhez, és egyúttal be is szerezzük azokat a legjobb áron.

Ha a helyszínen nem lehet orvosolni egy hibát, akkor szervizünk szinte biztosan képes megbirkózni azzal. Egyedi elképzeléseid megvalósításában is tudunk segíteni: felújító üzemünkben személyre szabjuk eszközeid, legyen az egy porszívó, egy telefon; egyéniségedhez illő feliratot szitázunk és festéket szórunk rá. Akár teljes lakásodat átalakítjuk, és a Te igényeid szerint a megfelelő eszközökkel és tartozékokkal szereljük fel az általad megadott helyszínt.

Merj nagyot álmodni, mi megvalósítjuk!